Wat brengt de digitalisatie in de tandheelkunde ons anno 2014?

Op deze en vele andere vragen zal Sebastiaan Cornelissen,  CEO van Core3dCentres, en een echte Know-All op het gebied van digitalisatie in de mondzorg en tandtechniek, u een antwoord geven. Hij neemt ons mee op een reis door de digitale wereld. Hierin krijgen we een overzicht van de vele toepassingen, materialen , indicaties, mogelijkheden en ook onmogelijkheden van en met CADCAM. Ook zal virtueel prepareren en “live” ( in full colour) intra oraal scannen aan bod komen.

U bent van harte uitgenodigd om deze avond op ons laboratorium, uiteraard geheel vrijblijvend, bij te wonen. Deze avond wordt gehouden op woensdagavond 2 april a.s. De mogelijkheid bestaat om een hapje mee te eten voorafgaand aan deze avond.

Het programma:

18.00  Inloop met eten en drinken.
19.00  Start programma;

  • Overzicht CADCAM toepassingen, (nieuwe)materialen en indicaties.
  • Intra orale workflow (kroon-en brugwerk, virtueel prepareren, implantologie en implantologie planning software i.c.m. CT)
  • Wat gaat CADCAM ons nog meer brengen?

20.00   Korte pauze
20.15   Vervolg programma;

  • Inleidend verhaal intra orale mondscanners.
  • Kostenplaatje, subsidies, aftrekbaarheid, haalbaarheid per  praktijk.
  • Live scannen

21.00  Borrel

Wilt u zo vriendelijk zijn ons vóór  15 maart te mailen of bellen of u komt en met hoeveel personen. U kunt ook gebruik maken van meegeleverd aanmeldingsformulier. Graag ook laten weten of u gezellig met ons mee eet of niet en eventuele specifieke wensen.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Competent Tandtechniek.

Mail: info@competenttandtechniek.nl
Telefoon: 0182 – 603236